Om FrontIoT

Firmaet

FrontIoT er et software udviklingshus, som bygger moderne forretningsapplikationer. I en hurtigt forandrende verden er vi en opmærksomme partner, som hurtigt tilpasser os markedsændringer. Vi bruger kvalitetsværktøjer, som DataFlex og PHP for at sørge for, at du har den funktionalitet, du til enhver tid har brug for.

Processen

Vi er en partner med tæt focus på kundens behov. Vi skaber applikationer i løbende dialog med kunden, for at få løbende feedback. Processen starter med et lille “proof of concept”, nye features tilføjes indtil vi har et komplet produkt, der dækker alle dine behov. Desuden naturligvis videreudvikling af applikationen når behovet måtte opstå.

Kunden

Vi er DataAccess channel partner I Skandinavien. Vi står for licens salg, uddannelse, og konferencer omhandlende DataFlex værktøjer. Vi bygger også skræddersyede applikationer til mellem og store virksomheder. For at være i stand til at yde support til vort netværk af DataFlex brugere, arbejder vi altid med den seneste version af software, hvor dette er muligt.