Nyhedsbrev – juni 2019

Så er Pinsen overstået og sommerferien står lige for døren. Inden da vil vi anbefale dig at kigge på de nyligt frigivne videoer fra Synergy 2019 som Data Access lige har lagt ud på DataFlex Learning Center. Vi kan bla. nævne HTTP Handler.

Se Harm Wibiers præsentation om DataFlex 19.1, den nye HTTP Handler og ikke mindst DataFlex NextGen fra Synergy 2019.

Jakob Kruse fra Sture ApS udtaler om http handleren;

“cWebHttpHandler har endelig gjort det muligt at lave ikke-SOAP services i DataFlex, så nu kan vi f.eks. streame dokumenter direkte fra databasen og ud til browseren, lave tjenester der returnerer SVG grafik eller implementere REST direkte i DataFlex, uden at skulle have gang i VBScript og ASP – det er en virkelig lækker tilføjelse!”

Husk også at se nærmere på DataFlex Reports v7 (hvis du ikke allerede har gjort det) som blev frigivet i sidste måned. Vincent Oorsprong fra Data Access har skrevet en blog om DataFlex v7: How to improve your productivity

___________________________________________________________________

Nyttige links:

DataFlex Learning Center

DataFlex 2019 Help

Venlig hilsen
FrontIoT

Synergy 2019 – DataFlex opdate

Data Acces har nu frigivet tre meget vigtige præsentationer fra Synergy 2019. Vi kan anbefale dig at bruge tid l kigge på dem. Det er Harm Wibier fra Data Access Europe der står for præsentationen af alle tre emner.

Harm snakker blandt andet om den nye HTTP Handler. Jakob Kruse fra Sture ApS har udtalt følgende efter han har prøvet den.

“cWebHttpHandler har endelig gjort det muligt at lave ikke-SOAP services i DataFlex, så nu kan vi f.eks. streame dokumenter direkte fra databasen og ud til browseren, lave tjenester der returnerer SVG grafik eller implementere REST direkte i DataFlex, uden at skulle have gang i VBScript og ASP – det er en virkelig lækker tilføjelse!”

Nyhedsbrev – april 2019

DataFlex Reports version 7 er releaset.
“DataFlex Reports har længe været mit foretrukne værktøj til at lave rapporter og det er bare blevet bedre og bedre med hver version” udtaler Klaus Berthelsen som dagligt arbejder med DF Reports.

DataFlex Reports v7 kan downloades på følgende link. Vi kan anbefale at bruge lidt tid på at kigge på Data Access video om nyhederne.

Vi kan nu også tilbyde vores forhandlere skræddersyede kurser i DataFlex Reports som henvender sig til slutbrugere. For yderligere information send en mail til Charlotte.

Graphic Library version 3.0 releaset. Brug dette bibliotek til at vise billeder i din Windows apps. Du kan vise billeder i de nyeste grafiske formater. Det er smart og ser godt ud for. Her er et link til yderligere information og download.

DataFlex v19.1 Release Candidate er forløberen for den endelig release så vi ser frem til at det snart sker. DataFlex RC kan hentes her.

Månedens kursus video. Vi anbefaler “Basics Security”
Dette kursus gennemgår hvilke sikkerhedsforanstaltninger fra verificering af hash, sikker gemning af adgangskoder, 2-faktor-godkendelse til webapplikationer og brug af kryptering. Link til kursus på Data Access Learning center “basics security

Data Access DataFlex konference SYNERGY 2019 er nu vel overstået. Næste konference er DAPCON den Australske DataFlex User Group Conference. DAPCON afholdes til September i Melbourne, Australien. Til april 2020 afholder Front IoT i samarbejde med Data Access Europe SCANDUC + EDUC 2020 på Island. Mere om det i et senere nyhedsbrev.

Venlig hilsen
FrontIoT ApS

Nyhedsbrev – DataFlex 19.1, Beta 2 released.

Så er Dataflex 19.1 beta 2 releaset og det MÅ betyde at der ikke er så langt til endelig release.

Der er nu kommet on-line help og læs hvad en begejstret programmør udtaler:

“Siden beta 1 har Data Access fået implementeret den nye on-line hjælpe-system som har været _noget_ tid undervejs. Men nu er det der. Og efter at have leget med det i 15 minutter må jeg sige at det fungerer godt. Søgefunktionen er meget mere anvendelig. Det bør prøves!” – Sture Andersen

Men dette er bare én af flere ting, der nu er på plads og gerne vil testes. Blandt andet er der nu support for MySQL and MariaDB.

Check DataFlex 19.1 beta 2 ud her:
https://support.dataaccess.com/Forums/showthread.php?63871-DataFlex-19-1-Beta-2-Released!

DataFlex er for cool 😀

Hilsen
FrontIoT ApS
www.frontiot.com