Udvikling

FrontIoT har mere end 12+ års erfaring i at udvikle skræddersyede forretningsløsninger. Da vi både er et udvikler-, et licens- og et konsulenthus har vi  en bred kontaktflade med mange forskellige virksomheder og brancher i hele Skandinavien, og deres meget forskellige behov til en applikation. Det være sig både store og mindre virksomheder. Hvis du er interesseret i af læse mere om nogle af vore kunder kan du finde det under ”Vore kunder”.

Vort vigtigste formål er at udvikle applikationer som er målrette jeres behov. Alle vore projekter inkluderer en analyse fase, hvor vi bestræber os på at få en dybere forståelse af, hvordan I arbejder med et givent projekt. Vi gør dette for at kunne udvikle den bedst muligt platform, der vil dække jeres behov.

Vi udvikler speciel tilpassede løsninger til virksomheder, som foretrækker at deres system passer til deres forretning i stedet for at tilpasse virksomheden til et standard system, der i mange tilfælde alligevel skal tilpasses for at kunne bruges.

Processen:

Vi har adskillige års erfaring i at udvikle administrative systemer – typisk forretnings applikationer – dette gør at vi er rigtigt godt inde i denne proces. Det være sig alt lige fra designet af databaser og design af GUI til at udvikle funktionaliteten, bruger tests og integration med eksisterende systemer.

Værktøjskassen:
Vi bruger flere forskellige udviklingsværktøjer. Vi er dog kommet til erkendelsen af, at det er hurtigere og billigere at arbejde med udviklingen ved hjælp af DataFlex. Det være sig om det er til web eller mobil. Hvorfor?

Fordi DataFlex er skabt til brug i forbindelse med udvikling af administrative løsninger. Det er derfor det kan gøres på kortere tid og med et godt resultat.

FrontIoT ApS samarbejder med DataAccess Europe BV om Cloud Services, som vi kan tilbyde til vore kunder til en favorable pris. Cloud Service document  uddyber modellerne og priserne. Du kan desuden kontakte Charlotte angående de forskellige løsninger.